Tinuta la birou si cat de mult conteaza cu ce culori te asociezi

Fiecare tinuta te caracterizeaza. Ce vei alege va scoate la lumina nu numai starea in care te afli ci si cea ce gandesti sau cum te asociezi cu anumite trairi. Este de la sine inteles ca nuanta pe care o vei alege va fi ca o scurta caracterizarea a ta. Poate ca nu iti vei da seama de asta insa orice nuanta are povestea ei.

Cand te imbraci in negru ai doua posibilitati, de a considera ca fie esti prea sobra, fie esti negativista. Non culoarea aceasta aduce in egala masura eleganta ca sa te impui insa altii te pot interpreta ca fiind negativist.

Verdele poate sa insemne vitalitate, ca esti un om de actiune, ca esti capabil sa iei decizii si nu numai. Loialitatea si faptul ca esti flexibila se denota din aceeasi culoare insa in egala masura ar trebui sa te gandesti ca altii te-ar putea asocia cu o persoana cu lipsa de incredere, cu o persoana indiferenta sau chiar lacoma.

Galbenul? Daca unii ar spune ca nu este o culoare potrivita pentru tinuta de birou unii au incredere sa incerce. Pentru ei inseamna incredere in forte proprii, claritate in decizii, creativitate. Si cu siguranta ai nevoie de incredere in tine pentru a purta o astfel de culoare. Cu toate acestea increderea ta poate fi stirbita cand vei afla ca cei din jur te percep cu totul altfel. Un spirit critic, o persoana egoista, cu un complex de inferioritate sunt aspecte care ar putea sa se coreleze cu aceeasi nuanta.

Poate ca cel mai fericit caz este cel al culorii albastre pentru ca aceasta culoare exprima de cele mai multe ori stabilitate si incredere. O culoare care prin “puterea” sa manipuleaza. Ai observat ca uniformele sunt de obicei alese astfel? Pentru ca exprima incredere si tinuta in cadrul unor mari companii este aleasa de o asa natura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *