Tinute de Oscar, rochii de senzatie

Daca vedetele de peste Ocean nu sunt o inspiratie pentru stilul pe care il putem aborda atunci cine? Instruite bine de designeri celebri, cu o deschidere catre lumea de fashion si glow beauty vedetele de la Hollywood sunt trend setters. Si cum gala premiilor Oscar a insemnat mai intai de toate o defilare ca la carte a tinutelor de gala iata cateva stiluri de rochii pe care sa le adopti si tu. Tinute deosebite, marcate de gratie si innobilate de frumusete, tinute scumpe si de renume pentru Oscarurile din 2013 iata cateva sugestii:

  • Amy Adams si stilul sau de printesa. Oscar de la Renta a fost sursa sa pentru o rochie gratioasa, pentru o rochie marcata la talia inalta, cu sweetheart style pentru decolteu, cu umerii goi. O bogata fusta cu volane decente insa si cu trena acest blue fad este o optiune divina. Feminitate la puterea a doua.
  • Jessica Chastain a mizat pe Giorgio Armani, o rochie cu linie dreapta ce ii pune in valoaare intreaga silueta. Paietele si cristalele ce fac parte din design-ul deosebit al acestei tinute pe in find pamantiu se completeaza perfect cu decolteu pus in evidenta de croi sweetheart style. Umeri goi din nou pentru ca liniile fine sa iasa in evidenta.
  •  Naomi Watts a mers pe aceeasi idee de a alege Giorgio Armani. De data aceasta o rochie decupata, cu o parte de umar dezvelita sexy. Sclipitoare ca o printesa a optat insa pentru o linie dreapta pentru trupul sau bine sculptat.

Sa trecem in revista si ultimele aparitii in cadrul editiei de Oscar, 2014. Printre cele mai apreciate au fost rochiile de nuante intense. Sandra Bullock intr-o Alexander McQueen a facut furori cu un pliu pe o parte a taliei, cu un bluemarine intens si lucios. Jennifer Lawrence in Dior a ales culoarea pasiunii, o rochie cu peplum style de un cori de altfel simplu insa seducator. Si contrar asteptarilor insa de o eleganta aparte Lady Gaga in Versace aoptat pentru o rochie sculptata de-a dreptul, cu linii geometrice, un stil unic si elegant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *