Top- cei mai bogati actori de la Hollywood

Nu degeaba straluceste Hollywood-ul caci industria filmelor aduce milioane de dolari. Actorii sunt cotati in functie de prestatie si de Oscar-uri insa dincolo de asta averile lor cresc vazand cu ochii cu fiecare realizare artistica. Un top al celor mai bogati actori conform averilor estimate pentru 2013 a fost realizat de Women’s Media Center. Conform acestuia barbatii domina acest sector si singura prezenta feminina in top 10 este doar Angelina Jolie, chiar pe ultimul loc.

Iata topul actorilor de succes contorizat in functie de averea cumulata pana acum:

  1. Robert Downey Jr. ocupa primul loc in top. S-a facut remarcat in varii pelicule printre care cele mai populare “Iron Man”, personajul principal din Sherlock Holmes”, dar si celebra aparitie in “The Avengers: Age of Ultron”. Averea sa se ridica la nu mai putin de 75 de milioane de dolari.
  2. Channing Tatum pe locul doi se impune cu o avere de 60 de milioane de dolari. A devenit mai faimos dupa seria “Prison Break”, adorat de femei pentru aparitiile sale in filmele de dans insa nu este uitat nici de aparitia sa in filmul de actiune “White House Down”.
  3. Hugh Jackman, 55 de milioane de dolari si locul onorant 3. Personajul principal Wolverine este o prezenta masculina impresionanta, insa remarcat nu numai pentru fizicul sau caci averea nu este de ignorat.
  4. Mark Walhberg continua topul atat al celor mai faimosi actori, de prezente impresionante cat si de actori bogati. In cazul sau averea este estimata la nu mai putin de 51 de milioane de dolari.
  5. Cu 46 de milioane de dolari pe locul 5 se afla Dwayne Johnson, actorul din “Fast and Furious”.

Acelasi top continua cu Leonardo DiCaprio cu o avere de 38 de milioane dolari, Adam Sandler cu 36,5 milioane de dolari, Tom Cruise 35 de milioane dolari, Angelina Jolie si Denzel Washington pe ultimul loc cu 33 de milioane dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *