Top sfaturi in planificarea nuntii

O nunta se planifica cu drag si cu multa pasiune, dat fiind ca este unicul test din viata ta cu o asa tematica. Poate ca este unul din motivele pentru care te vei stradui sa faci totul ca la carte, impecabil. Desi este o chestiune ce tine de gusturi se pare ca exista si aspecte legate exclusiv de aspecte organizatorice pe care ar trebui sa le inveti de la altii.

Planificare, planificare

Constati ca nu poti alege biserica pentru ca nu ai o data fixa si pentru asta trebuie sa consulti si lista de rezervari la restaurant. Este doar un exemplu in ceea ce priveste modul de organizare. De altfel aproape intreaga nunta este de asa natura cat sa iti dea batai de cap, are in vedere lucruri care se leaga unele de altele. Printre altele, iata cateva aspecte de care sa tii cont – te vor ajuta cu siguranta:

  1. Sfaturi de la altii. Nu pe principiul ce sa alegi ci mai degraba pentru ceea ce inseamna partea de organizare. Ai de ales totul intr-o ordine a prioritatilor asa ca nu este exclus sa iti doresti sa afli de la alti miri cum sta treaba.
  2. Nu te grabi. Aceestea sunt cele mai importante clipe si vor avea urmari ulterior asa ca rezerva suficient timp pentru a considera ca esti 100% convins/a de alegere.
  3. Cerceteaza pe www.studioblitz.ro si descopera ca sunt cu mult mai multe optiuni in ceea ce priveste partea cinematografica a nuntii tale. Atat cand vine vorba de fotografie cat si de filmarea nuntii sunt trenduri care s-ar putea sa te incante. Descopera dincolo de limita clasica a acestor servicii.
  4. Apeleaza la un profesionist. Mai ales daca nu ai timpul suficient pentru a face intreaga organizare este de preferat mai degraba sa tii cont de un organizator de profesie. Acesta te va ajuta cel putin la partea de coordonare a oamenilor. Sa nu uitam ca in ziua nuntii tu ca mire sau ca mireasa nu mai poti tine fraiele unor lucruri precum o faci aparte de acest statut.

Negociaza insa nu din zgarcenie. Nu omite lucruri, nu te limita. Desi totul trebuie sa fie pentru tine, pentru pura placere vizuala nu uita ca sunt mai multe optiuni asa ca fa referire la toate pentru a potrivi totul nuntii tale cu tematica cu tot.

Pare destul de greu doar ca asta iti va fi marea provocare si nu in cele din urma si ceea ce tine de satisfactia maxima pe care o ai ulterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *