Trei strategii pentru pariuri sportive

Cu totii stim despre pariurile sportive in care isi baga banii atat adolescentii, cat si adultii. Fiind un joc de noroc, uneori castigi, alteori pierzi, fiind practic un fel de Lotto, doar ca mi se pare ca bagi bani in pariuri sportive ai sanse mai mari sa castigi. Trebuie retinut ca, desi oricine poate paria, doar persoanele care dovedesc ca au peste 18 ani pot retrage banii, in caz de castig.

Pentru a-ti mari sansele de castig, n-ar strica sa ai si o strategie, care iti ridica posibilitatea de a lua niste bani acasa. Unele presupun o banca mare si cote mici, in timp ce altele au un risc mic, cote mari, iar banca mica.

In continuare va voi prezenta trei dintre aceste stragetii pe care le puteti incerca pentru a va mari veniturile.

Strategia “Minutul urmatorului gol” este probabil cea mai utilizata dintre toate, multi dintre cei care pariaza folosind strategia aceasta pentru a obtine rezultate bune. In ce consta aceasta? In oferta casei de pariuri exista in josul paginii optiunea aceasta de pariere, care se desfasoara pe o perioada de zece minute. Cotele, in acest caz, sunt intre 3-5, iar in cazul echipelor mari intre 2.50 si 3. Cotele pentru un interval sunt in crestere in timp real, pana in momentul in care acel interval ia sfarsit. Pentru a duce noua intervale nu aveti nevoie decat de sirul lui Fibonacci (1,1,2,3,5,8,13,21,34), sansele de a pierde aparand doar daca prindeti o gherla si nu da nimeni niciun gol in meci. Aceasta optiune este valabila doar la agentii, deci pentru aceasta strategie aveti nevoie de un cont la o agentie. Avantajele strategiei acesteia consta in faptul ca profitul este sigur, aveti controlul asupra mizelor si se dovedeste a fi o strategie profitabila si pe termen lung. Dezavantajul apare in momentul in care nu se da niciul gol.

O alta strategie care da roade este cea a pariurilor “Live Tenis”. Si aceasta se bazeaza pe sirul lui Fibonacci si se aplica unor cote de peste 3.00. Pentru acesta trebuie sa va axati, evident, asupra unui meci de tenis. Oricare jucator care a servit reprezinta o cota pentru a castiga acel game la un scor. In meci se intra abia dupa primele cinci game-uri, dupa ce verificam rezultatele anterioare ale fiecarui game. In cazul in care pana in game-ul sase nu se inregistreaza niciun rezultat, jucam precum oricare dintre jucatorii care serveste pentru a castiga game-ul la 30. Pentru asta ajustat sirul Fibonacci dupa cota noastra si vom continua jucarea scorului respectiv pana cand vom castiga pariul, apoi ne oprim.

A treia si ultima strategie pe care o recomand este cea “fara 1-0, 0-1”, care este ceva mai putin cunoscuta; problema ei este reprezentata de faptul ca in cazul scorului care apare in numele strategiei, investitia pe care ati facut-o se pierde. De aceea, se recomanda sa evitati parierea pe meciuri care ar putea sa fie echilibrate, in care se dau putine goluri, pentru a nu se ajunge la scorul pe care dorim sa il evitam, dupa cum am mentionat mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *