Trenul iubirii sau cum sa calatoresti mai interesant

O companie din Praga intentioneaza sa lanseze anul acesta “trenul iubirii”. Ideea vine cu o doza de romantism insa desi inca in faza de proiect aduce controverse. Pe ce se bazeaza ideea in sine? Trenul iubirii asa cum numele sugereaza sa fie locul de unde pornesc marile iubiri, de unde vietile a doi oameni se unesc. Insa cert este ca va fi doar pentru cei care vor sa se indragosteasca.

Cu gandul ca nu exista timp pentru socializare, pentru a curta o femeie trenul iubirii se intentioneaza a fi partea salvatoare. O idee practica insa care va discrimina. Destinat numai celor singuri si disponibili va tine poate de fiecare in parte sa respecte acest principiu insa ce ne va face sa credem ca va fi ceva exclusivist? Asta sa nu adaugam faptul ca poate fi luat in ideea fortata de a cunoaste pe cineva care ar putea sa devina marea iubire.

O ideea de promovare care cu siguranta isi va gasi mai multi calatori poate doar de dragul incercarii, de farmecul noului. Insa desi se intentioneaza ca timpul petrecut in tren pana la munca sa fie unul eficient cand vine vorba de a cunoaste pe cineva se vorbeste de distante mici astfel ca intervine totusi o problema. Praga este un oras mic si drumul indiferent pe ce ruta se va rezuma la cateva minute.

Insa, conform ideii de a profita de timpul calatoriei compania care demareaza proiectul vine cu explicatia faptului ca dincolo de ochii curiosi ai calatorilor o invitatie la cafea, un prim pas in a cunoaste pe cineva este diferit. Trenul este destinat exclusiv celor singuri deci cu totii fie isi doresc sa cunoasca pe cineva, fie sa continue o poveste deja existenta. Si se adauga principiul respectului atata fata de persoanele din jur cat si in numele situatie, fiind un spatiu public unde nu poti sa te desfasori asa cum dragostea ti-ar dicta….

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *