Trucuri pentru ingrijire

Orice in jurul tau poate fi o sursa buna pentru ingrijire. Mai ales cand exista interes insa mai putine resurse poti sa iti duci planul la bun sfarsit cand te bazezi pe putina imaginatie care sa compenseze cu lipsa de produse, acele produse pe care te bazai de fiecare data.

Surprinzator sau nu te poti folosi de tot felul de obiecte:

  • Sa iti pilesti unghiile mai ales cand tocmai ce forma s-a stricat si se agata in haine este un strict necesar. Si nu ai nevoie de o pila ci poti sa faci asta cu ajutorul unei cutii de chibrituri, acea parte cu ajutorul careia aprinzi un chibrit. Doar ca in stilul modern mai greu vei gasi o cutie cu chibrituri decat o pila pentru unghii.
  • Filtrul de cafea poate fi folosit si in alt mod decat clasica varianta. Asa se face ca acesta se poate transforma la fel de bine si de usor intr-un servetel pentru ten care sa absoarba excesul de sebum cand fata iti va luci excesiv. Desigur, filtrul nu trebuie sa fie folosit.
  • Periuta de dinti se poate transforma in aliatul perfect pentru frumusete. In primul rand ca iti va exfolia pielea buzelor daca este nevoie si in al doilea rand ca va aseza sprancenele asa cum trebuie, actionand ca o perie in adevaratul sens al cuvantului.
  • Curbarea genelor se realizeaza la fel de usor cu o lingura. Curbura acesteia te poate ajuta sa iti faci genele seducatoare si pentru un plus de efect al momentului in care aplici presiune pe gene ar trebui sa incalzesti usor acea lingura.

Si daca graba strica treaba si ceea ce iti doresti este sa iti conturezi ochii intr-o linie perfecta atunci foloseste un post it care sa iti incadreze zona de trasare a liniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *