Trucuri pentru o buna dispozitie in fiecare zi

Pentru a atinge un confort psihic care sa te faca sa te simti bine ar insemna poate sa renunti la anumite activitati. Dar nu tine numai de puterea de a alege in acest sens. Spre exemplu se prea poate sa nu fii in cercul tau de confort in fiecare zi la locul de munca. Poti gasi insa un aliat in modul in care te imbraci. Surprinzator sau nu culorile pe care le alegi te influenteaza mai mult decat crezi. Iata cum poti sa iti imbunatatesti modul in care te simti zi de zi.

Luni- culoarea de ales este alb. Trecerea de la weekend, de la zbuciumul din zilele libere catre inceputul de saptamana nu trebuie facut brusc astfel ca in ceea ce priveste culorile albul ofera senzatia de calm, pentru a trece mai bine de prima zi a saptamanii care nu este tocmai o incantare.

Marti- rosu. In dulcele stil clasic ar putea insemna dragostea si pasiunea. Desigur ca aceste referinte ai putea sa le orientezi si in ceea ce priveste job-ul. Trebuie sa incepi in forta, munca din plin astfel ca aceasta culoare este cea potrivita.

Miercuri- mijlocul saptamanii, pentru a ne simti bine si a continua intr-un ritm bun verdele este culoarea zilei.

Joi- incepi deja sa simti ideea de weekend mai aproape insa trebuie sa te mentii la acelasi nivel de munca astfel ca nu strica putina energie pe care o capeti simbolic vorbind de la galben.

Vineri- zi in care simti deja detasarea astfel ca cai o lista lunga de optiuni, pasteluri sau albastru, opal.

Sambata- culori tari, inchise. Zi de libertate, de distractie.

Duminica- si incepem sa ne domolim si sa trecem usor spre un nou inceput de saptamana. Culorile portocaliu sau roz aduc delicat o senzatie de calmitate si de regasire spre trecerea la o alta zi. Si o luam de la capat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *