Trucurile care te fac client fidel sau consumator de lista lunga

Gusturile nu se discuta, asta este clar. Insa dincolo de ceea ce unii prefera si altii nu agreaza tine ce confortul pe care incercam sa il conturam de fiecare data. Asadar, cand mergi la restaurant este cert ca iti doresti nu numai o atmosfera placuta sau o mancare ca la carte ci si acel sentiment ca esti ca acasa.

Pentru confortul clientilor si mai ales pentru a fideliza clientela si pentru a-si mari consumul de produse restaurantele apeleaza adesea la cateva trucuri. Povesti se spun multe si vei auzi tot felul de varianta a unor omlete facute din resturi sau de vin adaugat cu apa. Nu tine de calitatea produselor ci de modul in care te vor convinge sa consumi mai multe si sa vii mai des.

Stiai ca…

Meniul unui restaurant este menit din start sa iti castige increderea. Nu numai ca vor specifica ce ingrediente sunt in fiecare fel de mancare insa vor denumi mare parte din ele cu nume populare. Spre exemplu un mare succes il au produsele cu titlul de genul “ca la mama acasa”.

Specialitatea bucatarului este de fapt ceea ce el are in acel moment in bucatarie. Poate fi ceea ce isi permite sa faca in acea zi, poate fi acel fel de mancare de care vor sa scape cat mai repede.

Racoarea din restaurant este, crezi sau nu, un alt element ce favorizeaza consumul. Pentru ca fie te simti bine cand afara e prea cald si parca ai zabovi acolo ore in sir, fie simti nevoia chiar de ceva caldut. Si o cafea mai merge dupa orice ai fi mancat. In plus este dovedit ca altfel sunt cu 20% mai multe sanse ca fiecare client sa mai comande ceva.

Muzica nu trebuie sa lipseasca nici ea caci pe principiul mancarea si muzica sunt elementele cele mai importante la o petrecere acelasi lucru se intampla si cand vine vorba de o iesire in oras. Insa de cele mai multe ori este una lenta si relaxanta pentru a prelungi timpul petrecut acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *