Un blog cu dedicatie, un blog pentru informare

Gusturile nu se discuta si avand in vedere diferitele moduri de a gandi si de a tria lucrurile fiecare persoana are propria versiune. Dar cu siguranta in ceea ce priveste blogul bucuresteanul.com aprecierea va veni dincolo de bucuresteni. Desi numele ii este atat de sugestiv nu se tine cont de acest aspect ca si public catre care se adreseaza.

In primul rand se distinge tocmai prin surprinzatoare parte intre numele sau si ceea ce contine. Nu vine sa limiteze publicul ci din contra. Si mai ales reuseste caci se dedica cunoasterii si a informatiilor de natura sa intereseze pe toata lumea. Tine de modern si nu numai, de aspecte din viata, despre uman si o diversitate de aspecte.

Stii de exemplu ce contin cu adevarat bauturile carbogazoase? Sau cum sa scapi de furnici si de ce cascam, despre sarea amara sau sfaturi utile despre comunicare. Astfel de exemple reprezinta o mica parte din ceea ce inseamna acest blog. Si cu fiecare articol in plus aduce o noua poveste, o noua incantare, o nou aspect care sa reprezinte un interes. De la cei mari la cei mici, de la femei la barbati fiecare categorie gaseste cate o categorie interesanta. Daca pentru femei ar fi curios de stiut cum si cand a aparut vopseaua de par pentru barbati insa nu numai domeniul animalelor este inscris in lista de interese.

Acest blog este inca la inceput insa asta nu inseamna ca este de neglijat. Tocmai pentru ca este la inceput de drum se impune pe segementul blogurilor care doresc sa aduca informare insa in egala masura o placere din asta, fara sa oboseasca excesiv, fara sa te incarce de lucruri pe care nici nu le vei tine minte. Este o demonstratie a faptului ca acest blog tine la calitate in misiunea sa.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.