Un gest romantic si cea mai norocoasa femeie din lume

Se spune ca din dragoste vei face multe si inspirat de situatia pe care o traiesti vei descoperi o alta latura a ta. Totul vine cum nu se poate mai benefic pentru ca ajungi sa te cunosti, sa iti depasesti niste limite si cat de surprinzator pentru persoana de langa tine pentru tine poate fi la fel.

Un bun exemplu este al unei viitoare mirese din China care pe langa o dovada clara a iubirii a primit cea mai spectaculoasa tinuta si o cerere in casatorie pe masura. Cum a reusit sa o surprinda? In prima faza este vorba de imensa cantitate de flori, de trandafiri rosii comandati, totul fiind corelat in planul simbolic. Cei 9.999 de trandafiri rosii au fost meniti sa topeasca inima iubitei si se pare ca a si reusit. De ce aceast cifra? Ai putea spune pentru ca si-a permis si ca orice este maret este un gest apreciat. Insa pe langa astfel de aspecte cifra noua este asociata cu eternul si de multe ori promosiunea de viata pentru casatorie. Mai mult decat atat, lasand la o parte romantismul este culoarea rosie care din nou este simbolistica iubirii si a casatoriei caci in cultura lor rosul inlocuieste albul si puritatea acestuia.

Unic de la cap la coada ceea ce a impresionat nu numai iubita sa ci o lume intreaga planul a fost dus pana la capat cand intreaga actiune s-a termiant cu cererea in casatorie. Insa pe departe simplismul de a oferi flori ci de a face o rochie din imensa cantitate de flori. Cusute cu migala si ca sa serveasca maretului gest asa da romantism, asta da femeie norocoasa!

Mai mult sau mai putin spectaculoase gesturile romantice se pot rezuma la alegerea unui moment potrivit, la o combinatie de vorbe care isi fac “datoria”, la un gest care denota dincolo de cuvinte ceea ce inima ar vrea sa spuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *