Un plus de atentie la ceea ce cumperi

Black Friday- nebunie, zarva mare, o coada imensa in fata magazinelor si parca intreaga suflare a orasului se afla chiar acolo. Stai sa te gandestu daca merita caci ai mai vazut oferte si pentru o tigaie sau o sticla de ulei oamenii s-au calcat in picioare la propriu. Daca merita? Poate ca oferta de pret este onorabila insa in spatele unei astfel de metode se afla de multe ori si false promovari.

Daca tot te-ai decis ca ar fi bine sa fii cu ochii in patru si sa cauti oferte la anumite produse ca tot e Black Friday atunci tine cont de anumite detalii. In primul rand trebuie sa se specifice stocul. De multe ori magazinele prefera doar sa spuna in limita stocului disponibil. Asa ca nu ai de unde sa stii ca nu vei pierde timp la o coada de ore bune ca in final sa nu mai prinzi nimic. Poti suna la magazin sa intrebi ce stoc au si sa te gandesti mai apoi daca un minus de 5 lei la produs se merita pentru timpul tau.

Verifica ceea ce se spune. O prezentare cu cine stie ce televizor imens, cu o diagonala ce va trona in livingul tau ar putea de fapt sa fie o simpla imagine de prezentare. Nu este prima data cand se intampla asta. Asa ca intreaba daca este o oferta reala, noua, daca are legatura specifica cu ceea ce magazinul detine. Si la acealasi capitol tine cont de faptul ca un pret cu discount va fi scos in evidenta cu cifre imense. Prea putini insa sunt si cei care iti spun in ce conditii se aplica reducerea, care era pretul initial sau daca se include sau nu TVA-ul. Stii strategia? Sunt acele putine randuri mici in josul paginii pe care cei mai multi le ignora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *