Un tratament homeopat

Cu siguranta de multe ori ai incercat sa te abtii de la medicamentele impotriva durerilor dentare sau a durerilor de cap, incat ai mers pe cele mai vechi remedii naturistice spuse de bunica, de la otet si pana la frunzele de varza, astfel ca ai ajuns sa nu depinzi asa mult de medicamentele din farmacii.

Se spune ca un tratament homeopat este de 10 ori mai bun decat un tratament cu medicamente, incat folosesc substante vegetale, minerale si organice care combat cele mai multe dintre reactiile adverse ale medicamentelor din comert. Obtinerea acestor medicamente homeopatice se bazeaza pe cele mai invoatoare strategii in cele mai mari laboratoare farmaceutice din lume, incat ajuta la diminuarea durerilor de cap, a hepatitei, a durerilor articulare, dar si unele probleme psiho-emotionale.

Un tratament homeopat la tine acasa

Tratamentul homeopatic este cel care se realizeaza si la tine acasa sub stricta indrumare a unui medic si sub monitorizare eficienta, incat daca ai unele simptome de colon iritabil, gastrita sau rinita, un tratament de acest gen este cel mai indicat. Frica, depresia sau panica este de asemenea inlaturata daca urmezi un tratament homeopatic. Faptul ca acest mod de vindecare se bazeaza mai mult pe tratarea pacientului si nu a bolii ne-a facut sa credem ca este cea mai miraculoasa tehnica de indepartare a durerii.

Cum din nastere suntem diferiti, la fel si fiecare organism reactioneaza diferit la durere, astfel incat putem simti aceeasi durere, dar cu o intensitatea diferita, in functie si de perceptia noastra. In functie de modificarile de temperatura, de mediu sau de hrana, organismul nostru se poate manifesta pro sau contra tratamentului, incat de cele mai multe ori ajungem sa apelam la cele mai noi medicamente care contin cat mai putine substante toxice, pentru ca cele trei componente ale organismului mental, fizic si emotional, sa functioneze in parametri normali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *