Zambetul vine si fortat

Operatiile estetice sunt destul de populare si mai ales in randul oamenilor moderni. O mica ajustare pentru ca in final sa te simti bine tu cu tine, cu alte “bonusuri” ce vin de pe urma acestui fapt si nu in ultimul rand posibilitatea de a-ti face aspectul fizic asa cum iti doresti. Nu mai depinzi de nimic si nu te mai conformezi cu ceea ce mama natura ti-a oferit. Intr-un top realizat se pare ca in Coreea de Sud se realizeaza cele mai multe operatii estetice.

Ciudatul situatiei vine acolo unde se exagereaza in cerinte. Implantul in fese este deja banal pe acest segment. Unii isi modifica linia din palma din superstitii a ceea ce inseamna ca si interpretare, unele femei se opereaza pentru a nu-si pierde jobul dupa ce au trecut de o varsta insa cand vine vorba de Coreea aici operatiile estetice se rezuma ca si cudatenie in domeniu la femeile care isi doresc sa arate mai fericite. Daca ai crede ca asta inseamna de fapt orice operatie si ca rezultat fericirea fara margini a celei care si-a implinit un vis te inseli. Femeile isi doresc la propriu ca in urma unei operatii estetice sa arate mai fericite.

Operarea liniilor de contur a buzelor este zona tinta pentru a fi ajustata chirurgical. In plan concret si teoretic aceasta procedura se numeste “lifting al colturilor buzelor”. O cerinta stupida, ciudata si de multi contestata. Insa cand zambetul este dorit a fi imaginea chipului iata ca se cere pana si o astfel de “corectura” cu bisturiul. Si astfel de cazuri sunt in aproape orice aspect legat de corpul uman. Inscrisa in aceeasi lista este si micsorarea maxilarului, acolo unde peste jumatate din cazuri au fost un esec pe termen lung.

Se pare ca a zambi este destul de greu in mod natural…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *